• STUDIO MARCO PIVA

    Via Maiocchi 9
    Milano 20129
    Italy
    Phone +39 02 29400814
    info@studiomarcopiva.com

    © 2012 Studio Marco Piva

  • open panel

 

Villa Como

The project of this villa, situated in the suggestive location of Como Lake (Italy), consisted of the internal and external renovation of the lot and its interior design..

The key element of the project has been to develop a continuity between the formal structure and its framework, privileging light colors and natural materials in harmony with the surrounding green areas, for a pleasant, cozy and elegant global scene.

A plain project, elegant, in harmony with nature and the environment that, in the same way, creates harmony and wellbeing itself.
A welcoming, pleasant, scenic and amazing place, where to feel good with themselves, family or friends.